De badkamer van jouw dromen

Totale badkamerrenovatie

De juiste prijs-kwaliteitverhouding is essentieel bij elke klus. Gobien Renovatie levert hoge kwaliteit aan eerlijke prijzen. Dankzij onze jarenlang ervaring wordt ieder projecten zo efficiënt mogelijk afgewerkt. Dat voel je in jouw portemonnee en zie je in jouw interieur.

Je badkamer renoveren?
Vertrouw op een expert!

Uitgezonderd van de ochtendrush, is de badkamer de plek bij uitstek in huis om volledig tot rust te komen. Languit genieten in een heerlijk warm bad of volledig ontspannen onder de regendouche… De badkamer biedt jou dat zen-momentje bij je thuis. Wij zorgen ervoor dat je jarenlang zorgeloos kan genieten dankzij een vlekkeloze badkamerrenovatie.

De beste badkamers zijn een perfect huwelijk van functionaliteit en stijl. Een doordachte inrichting van de ruimte met de juiste meubels en materialen zorgt ervoor dat je ’s morgens snel en fris de deur uit kunt en ’s avonds 100% kunt ontspannen. Om tot het ideale resultaat te komen, werken we bij Gobien-Renovatie met een uitgekiend stappenplan.

Jouw badkamer laten renoveren in 5 stappen

Stap 1 – De afspraak

Heb je jouw ideeën en plannen verzameld? Maak dan jouw afspreek met onze adviseur. We komen bij je langs, luisteren naar jouw wensen en werken vervolgens een plan uit voor jouw droombadkamer.

Stap 2 – De offerte

Op basis van jouw wensen en keuzes werken we een offerte uit. Deze stemmen we volledig af op de grootte van de badkamer, de gewenste materialen en meubelen.  Zo krijg je een correct beeld en weet je perfect wat je krijgt voor jouw budget.

Stap 3 – Kiezen maar

De keuze van materialen & sanitair gebeurt bij één van onze geselecteerde partners in jouw buurt. Zo ben je zeker van de juiste keuze.

Stap 4 – (op)meten is weten

Na de bestelling van jouw materialen & meubelen komen we opnieuw langs om alles nog eens goed op te meten. We overlopen ook het plan van de badkamerrenovatie en de volgende stappen.

Stap 5 – Start van de werken

We komen op de afgesproken startdatum bij jou langs en starten de werken op. We zorgen voor een vlot verloop en werken alles tot in de puntjes af. 

Genieten maar!

Tijd om jezelf letterlijk onder te dompelen in jouw droombadkamer en volop te genieten! 

Jouw project starten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons voor jouw badkamerrenovatie

Onze partners
& merken