Op 1 dag een nieuwe badkamer

Voorzetrolluiken

Naast zonwering kan u ook gebruik maken van rolluiken om licht en warmte buiten te houden. Bovendien hebben rolluiken ok een geluidswerende functie en beschermen ze uw woning tegen inbraken. Naast de handige automatische bediening kan u ook kiezen voor extra beveiligingsopties. Tot slot kan u ook de kleur van de lamellen afstemmen op uw woning.

 

Een snelle facelift
voor jouw badkamer

Ben je de ouderwetse tegeltjes met bloemenmotief in je badkamer nu echt wel beu gezien? Of vertoont het tegelwerk barsten en zijn de voegen vuil, of erger, beschimmeld? Dan is een badkamer facelift de perfecte én budgetvriendelijke oplossing.

We geven je badkamer op 1 dag tijd een nieuwe look door middel van PVC panelen die op de bestaande tegelwand bevestigd of verlijmd worden. Zo vermijd je breekwerk en kan je jouw badkamer na 1 dag al terug gebruiken. Wil je meteen ook het badkamermeubilair en het kraanwerk vervangen? Ook dat verzorgen we voor jou zodat je in no-time en zonder grote kosten te moeten maken kunt genieten van een frisse badkamer.

Een snelle badkamerrenovatie zonder breken

Een totale badkamerrenovatie neemt al gauw 1 à 2 weken in beslag en vereist uiteraard ook een groter budget. Net dat is het grote voordeel van de PVC panelen voor de badkamer. Daarnaast heb je net zoals bij tegels of andere muurbekleding tal van mogelijkheden qua looks – van houtmotief tot marmerlook – en formaat. Je hoeft echter niet te breken: onze experts kunnen de nieuwe panelen rechtstreeks op de bestaande (tegel)wand lijmen. Volledig waterdicht én supersnel geplaatst!

Wens je toch graag een offerte voor een totale badkamerrenovatie van A tot Z? Ook dan kunnen we je helpen met gepast advies en ons vakmanschap.

 

Snelle badkamer renovatie zonder breken - douche make-over

Jouw project starten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons voor jouw badkamer make-over

Onze partners
& merken