Een perfect egale vloer

Chapewerken en vloerwerken

De vloer is voor een groot deel de verbindende factor in jouw woning. En net zoals een huis een goede fundering nodig heeft, heeft een vloer een goede ondergrond nodig. De basis van een goede vloer begint dus bij de chape. Een chape die waterdicht en waterpas is, maakt een goede afwerking van de vloer mogelijk. Of je nu kiest voor tegels, laminaat, parket of een andere vloerbekleding: een goede chape is essentieel.

Chapewerken: advies & uitvoering

In de keuze van de chape – de ene chape is de andere niet – staan we jou graag bij. Zo is de keuze voor het type chape afhankelijk van de uiteindelijke vloerbedekking en kan de chape ook bijdragen aan de isolatie van je woning. Daarnaast moet er ook rekening gehouden met de ondergrond. Onze adviseurs nemen al deze factoren mee en stellen op basis daarvan de meest geschikte chape voor.

Naast advies kunnen we natuurlijk ook instaan voor de uitvoering. Onze experts hebben een jarenlange ervaring in chapewerken en zorgen voor een perfect egale chape. Zo is jouw woning klaar voor de finishing touch: de vloerbekleding.

De juiste vloer voor jouw woning

Eens de chape uitgedroogd is, kunnen de vloerwerken starten. Wat betreft de vloerbekleding heb je tal van keuzes maar meestal wordt er gekozen voor tegels, parket of laminaat of een vloer in pvc.

Elk type heeft z’n voor- en nadelen. Naast de looks is ook de duurzaamheid en het onderhoud een belangrijke factor. De vloerbekleding moet mooi zijn om naar te kijken en bij de rest van je interieur passen maar moet ook makkelijk te onderhouden zijn en jarenlang meegaan. Onze experts begeleiden je in je beslissingsproces en helpen je zo mee de juiste keuze te maken voor jouw woning én jouw budget.

Vertrouw op Gobien-Renovatie voor een perfecte chape

Wens je graag wat meer info voor jouw chape- of vloerwerken? Dan helpen we je graag verder.
Contacteer ons vrijblijvend met jouw vragen.

Jouw project starten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons voor jouw chapewerken

Onze partners
& merken