Een stralend interieur

Tegels laten plaatsen

Vloer of muur? Badkamer, keuken of woonkamer? Gobien Renovatie helpt je bij het kiezen en plaatsen van tegels in elke ruimte. De juiste tegel heeft immers een grote invloed op de look en het ruimtegevoel van jouw woning. Doe dus beroep op een expert voor een perfecte tegelvloer of -wand.hoe

Van tegelvloer tot tegelwand
steeds perfect geplaatst

Tegenwoordig bestaan er heel wat verschillende soorten tegels die jou een eindeloze keuze aan looks bieden. Natuursteen geeft een tijdloze en stijlvolle look aan iedere woning maar wat dacht je bijvoorbeeld van keramisch parket? Zo combineer je de warme look van hout met de voordelen van tegels. Liever wat traditioneler? Dan vind je vast jouw stijl bij de retro cementtegels of de immer stijlvolle mozaïektegels.

Denk zeker ook aan het ruimtegevoel. In een kleine ruimte is het bijvoorbeeld beter om te werken met tegels van een groter formaat om zo de ruimte groter te laten lijken. Mag het een tikkeltje meer? Kies in de badkamer dan voor de moderne XXL-tegels voor een exclusieve look.

Naast de looks moet je ook rekening houden met het onderhoud en de duurzaamheid van de gekozen tegel. Natuursteen is wat gevoeliger aan vlekken terwijl een keramische tegel beter bestand is tegen krassen en vlekken. Veel mogelijkheden dus waar onze adviseurs jou graag bij helpen.

tegelwerken - vloertegels laten plaatsen.jpg

Tegelwerken: professioneel advies & topservice

En ook bij de plaatsing staan we je graag bij. Een slecht geplaatst tegelvloer of tegelwand springt er immers zo uit. Bovendien gaan kwalitatieve tegels vaak een leven lang mee dus is een perfect geplaatste tegel een absolute must. Daarnaast moet je ook met diverse zaken rekening houden. In de badkamer of de keuken moet er bijvoorbeeld een goede waterdichting zijn. Beschik je over vloerverwarming? Dan moet er in bepaalde gevallen een ontkoppeling zijn tussen de tegels en de ondervloer. Dit gebeurt aan de hand van een ontkoppelingsmat.

 

Onze experts beschikken over de nodige know-how om tegels van alle materialen en alle formaten correct te plaatsen zodat jij jarenlang zorgeloos kan genieten van een prachtige vloer. 

Reken op Gobien-Renovatie voor een perfecte tegelvloer of -wand

Wens je graag wat meer info voor jouw chape- of vloerwerken?
Dan helpen we je graag verder. Contacteer ons vrijblijvend met jouw vragen.

Jouw project starten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons voor jouw tegelwerken

Onze partners
& merken